Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η εταιρεία «ΧΩΜΑΤΕΧΝΙΚΗ Ε.Π.Ε. - ΑΦΟΙ Α. & Ν. ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ» ιδρύθηκε το 1995 από την μετατροπή της Α. & Ν. ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Ο.Ε., η οποία λειτουργούσε από το 1969.
Η εταιρεία απασχολεί προσωπικό το οποίο είναι επαγγελματικά έμπειρο στον τομέα που απασχολείται. Η εμπειρία του 

προσωπικού μας σε συνάρτηση με την προηγμένη τεχνολογία και την άριστη κατάσταση των μηχανημάτων συντελούν στην άρτια εκτέλεση των έργων. 

 

 

ΣΤΟΧΟΙ

Η διενέργεια χωματουργικών εργασιών και εκσκαφών Η ανάληψη και εκτέλεση τεχνικών έργων.
Έχοντας λοιπόν σαράντα χρόνια λειτουργίας, η «ΧΩΜΑΤΕΧΝΙΚΗ Ε.Π.Ε. - ΑΦΟΙ Α. & Ν. ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ» έχει αποκτήσει μεγάλη πείρα στην εκτέλεση χωματουργικών εργασιών.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Νέα / Χρήσιμες Πληροφορίες

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Ε-65

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Ε-65

ΚΑΙ ΝΕΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ (Π.Α.Θ.Ε) (ΑΝΑΔΟΧΟΣ ΤΕΡΝΑ Α.Ε )

Η Κεντρική Οδός έχει αναλάβει τη μελέτη, το σχεδιασμό, την κατασκευή, τη λειτουργία, την εκμετάλλευση και τη συντήρηση του έργου Παραχώρησης  «Αυτοκινητόδρομος Κεντρικής Ελλάδος – Ε65».
Αυτό το έργο των 231 χλμ. συνολικά, είναι στρατηγικής σημασίας για την ανάπτυξη της χώρας και αφορά στην κατασκευή του αυτοκινητόδρομου κεντρικής Ελλάδος (Ε65), από ημικόμβο με Π.Α.Θ.Ε. στο ύψος του Α.Κ. Θερμοπυλών έως τον ανισόπεδο κόμβο με Εγνατία οδό μετά την Οξύνεια (συνολικό μήκος 174 χλμ.), καθώς και στη διαχείριση και συντήρηση του τμήματος της Π.Α.Θ.Ε. από τη Σκάρφεια μέχρι τις Ράχες (συνολικό μήκος 57 χλμ.)

ΣΥΝΔΕΣΗ ΑΚΤΙΟΥ ΜΕ ΔΙΚΤΥΟ ΑΞΟΝΑ

ΣΥΝΔΕΣΗ ΑΚΤΙΟΥ ΜΕ ΔΙΚΤΥΟ ΑΞΟΝΑ

ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ-ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ (ΑΝΑΔΟΧΟΣ ΑΚΤΩΡ Α.Τ.Ε)

Η Ευρωπαϊκή Οδός 952 (Ε952) είναι ευρωπαϊκός οδικός άξονας Β' Κλάσης ενταγμένος στο διευρωπαϊκό δίκτυο που ανήκει σε όλο το μήκος του στην Ελλάδα και συνδέει οδικά τις σημαντικότερες πόλεις του γεωγραφικού διαμερίσματος της Στερεάς Ελλάδας, όπως η Λαμία, το Καρπενήσι και το Αγρίνιο, αλλά και τις περιφέρειες Δυτικής Ελλάδας και Στερεάς Ελλάδας, καθώς και την Περιφέρεια Ηπείρου μέσω της Πρέβεζας.[1][2] Γεωγραφικά διασταυρώνεται, από τα ανατολικά στα δυτικά, με τον Σπερχειό ποταμό, το όρος Τυμφηστό, την λίμνη των Κρεμαστών και το όρος Παναιτωλικό.

Στοιχεια Επικοινωνιας

1ο χλμ Π.Ε.Ο Φαρσάλων - Λαμίας,Φάρσαλα,40300
Τηλέφωνο: 2491028133
Fax: 2491028134
Email: xwmatexniki_epe@yahoo.gr